Kiss Music News

Andreea Bălan, decizie controversată după ce a aflat că nu mai poate avea copii: „M-am interesat deja de mamă-surogat!”

După ce a aflat că nu mai poate avea copii din cauza problemelor suferite în timpul nașterii, Andreea Bălan ia în considerare metode alternative.

În urmă cu cinci luni, după o naștere cu probleme în timpul căreia a suferit un stop cardio-respirator, Andreea Bălan a aflat că nu va mai putea avea copii.

Invitată la interviurile revistei „Viva!”, artista a rememorat momentele grele prin care a trecut și a făcut o serie de declarații. Andreea Bălan a spus că și-ar mai dori un copil, dar din cauza problemelor de sănătate care o împiedică, se gândește să apeleze la metode alternative. Așa că ea și iubitul ei, George Burcea, iau în considerare varianta adopției sau a unei mame-surogat, o metodă considerată ilegală în România.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat. Dar este ilegal în România!”

Andreea a povestit că deja a cerut detalii despre această metodă, chiar de la un medic și s-a declarat revoltată că la noi în țară nu există această posibilitate.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii”.

Andreea Bălan a apărut pe coperta numărului de august al revistei „Viva!” și a oferit o serie de poze, în exclusivitate, alături de viitorul ei soț, George Burcea și cele două fiice ale lor, Ella Maya și Clara Maria. De asemenea, mai multe detalii din viața din spatele scenei a Andreei Bălan puteți găsi pe vlogg-ul ei, de pe contul de Youtube.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.