untold

Kiss FM și Samsung au pus la cale cel mai tare warm-up party UNTOLD, la 10.000 de metri în aer!

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta drumul perfect până la un festival?

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta drumul perfect până la un festival? Ei bine, anul acesta, o parte dintre cei mai norocoși ascultători Kiss FM au avut ocazia de a testa puțin din experiența UNTOLD, înainte cu o zi de începerea oficială a festivalului.

Ne-am adunat cu toții în aeroport și împreună ne-am urcat în Party Charter, cel mai cool și funky avion, care a găzduit cel mai tare warm-up party!

Samsung și Kiss FM au inaugurat cel mai tare zbor către UNTOLD, iar pasagerii s-au distrat pe cinste la o înălțime de 10.000 de metri în aer, alături de Partydul Kiss FM.

Printre pasageri s-au numărat și câteva nume celebre, care au avut aceeași destinație ca și noi – tărâmul magic UNTOLD. Mihai Petre, George Buhnici, Bromania, Alexia Eram, Mario Fresh, Selly și mulți alții s-au distrat la cel mai tare warm-up party UNTOLD, iar tu poți urmări o parte din aceste momente pe conturile lor de Instagram sau în vlog-urile de pe YouTube.

Pasagerii Party Charter-ului UNTOLD au avut parte și de câteva surprize, iar câțiva dintre ei au plecat la festival cu telefoane Samsung S10!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.