Cool Stuff

Îți era dor de Chuck Bass din Gossip Girl? Uite ce s-a întamplat cu cariera lui Ed Westwick!

Uite ce a mai făcut Ed Westwick după încheierea serialului Gossip Girl!

Ed Westwick a cucerit o  mulțime de tinere cu rolul lui Chuck Bass din Gossip Girl, însă după încheierea serialului, cariera actorului nu s-a bucurat de un prea mare succes. Britanicul a avut doar câteva apariții în serialele „Snatch”, „Californication” și „Wicked City”, dar a mai adăugat și câteva filme în palmares, printre care „Romeo & Juliet”, „Freaks Of Nature” și „The Crash”.

Ed Westwick, acuzat de abuz sexual

Din păcate, cariera actorului a fost umbrită de o serie de acuzații, venite din partea a trei tinere, care au susținut că au fost abuzate sexual de Ed Westwick. Kristina Cohen și Aurelie Wynn l-au acuzat pe Westwick de viol, iar Rachel Eck, o producătoare din LA, l-a acuzat pe actor de abuz sexual, chiar înainte de gala Premiilor Oscar.

Toate cele trei tinere au declarat că incidentele au avut loc în 2014, însă Westwick a negat acuzațiile, declarând că nu există nicio dovadă în acest sens. „Niciodată nu am forțat vreo femeie. Și niciodată nu aș viola pe cineva”, a declarat atunci Westwick.

În timpul procesului, Jessica Szohr, fosta iubită a actorului, i-a luat apărarea lui Ed, declarând că acesta a fost întotdeauna un gentleman și o persoană foarte caldă și iubitoare.

Îl cunosc bine pe Ed, de foarte mulți ani, iar când am aflat ce s-a întâmplat, am fost șocată. Încă sper că nu e adevărat, dar în același timp îmi pare rău de toate fetele care au trecut prin această situație, mai ales dacă situațiile sunt adevărate”, a declarat Jessica Szohr, fosta iubita a actorului.

În 2018, Westwick  a fost declarat nevinovat, după ce martorii aduși de cele două victime nu au putut oferi niciun fel de informație care ar fi putut să-l incrimineze pe actor ca fiind vinovat.

BBC a renunțat la contractele cu Ed Westwick

Din păcate, acuzațiile de viol și abuz i-au adus numai probleme lui Westwick, deoarece echipa BBC a decis să îl înlocuiască pe actor în producția „Ordeal By Innocence” cu actorul Christian Cooke. De asemenea, filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „White Gold” (în care Westwick era protagonist) au fost oprite.

Ed Westwick a declarat atunci că se simte dezamăgit de comportamentul companiei BBC, în timpul investigațiilor, deoarece aceștia au acționat fără să verifice natura acuzațiilor.

Ed Westwick va apărea în continuarea serialului Gossip Girl?

Momentan nu se știe dacă Ed Westwick va apărea în continuarea serialului Gossip Girl, însă un lucru e cert, Leighton Meester nu va face parte din distribuție, aceasta declarând deja că nu a fost contactată pentru noul proiect.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.