Cool Stuff

Hahaha! Un fermier a apelat la o vacă pentru a-și cere iubita de soție!

Un fermier a folosit o vacă pentru a-și cere iubita în căsătorie și internetul a luat-o razna!

Fiecare femeie visează la momentul în care va fi cerută în căsătorie și își imaginează cele mai romantice metode. Fie că vorbim despre o cerere la Turnul Eiffel, în mijlocul mulțimii la un concert, sau în restaurantul preferat, există o mulțime de modalități de a-ți cere iubita de soție. Însă dacă bărbatul este fermier și are si o imaginație bogată, s-ar putea să ai parte de cea mai inedită cerere, care implică și o vacă!

Un fermier a hotărât să îmbine utilul cu plăcutul și a pus inelul cu diamante pe ugerul unei vaci, care cu siguranță, nu prea a simțit romantismul momentului.

FOTO: FB That's it, I'm ring shaming

Poza a apărut pe grupul „That’s It I’m Ring Shaming”, postată de o tânără din Singapore, care susține că i-a apărut în feed de la un fermier foarte apreciat. În postarea ei, tânăra îl acuză că este o cerere de prost gust și a scris: „dacă ochii mei sunt nevoiți să vadă acest nonsens, atunci toată lumea va avea de suferit”.

Postarea a animat imediat membrii grupului și răspunsurile nu au întârziat să apară:

„O Doamne! Cât de mare este degetul dacă inelul se potrivește pe uger? Și băiete, există atât de multe alte modalități mai bune de a arăta că îți plac lactatele!”

Însă cei mai mulți dintre cei de pe grup au considerat gestul unul groaznic și l-au condamnat pe fermier că a chinuit vaca și mai mult, a creat una dintre cele mai penibile situații. Totuși, încă nu știm dacă a primit un „DA” de la iubita lui!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.