Cool Stuff

Vechile personaje din Grey's Anatomy ar putea reveni în noul sezon!

Scenarista serialului a anunțat că există șansa să vedem o parte din vechile personaje în sezonul 16!

Nu doar că în curând va apărea cel de-al 16-lea sezon din Grey's Anatomy, dar o dată cu el vor reveni și unele personaje din vechiul cast. Cu atât de multe episoade la activ, serialul deja are o mulțime de fire narative, din care s-ar putea crea noi povești.

Conform declarațiilor scenaristei, Krista Vernoff, în noul sezon există șanse să revedem unele dintre cele mai iubite personaje.

„Încerc să readuc pe cineva înapoi. Există cineva care sper că își va face aparița anul acesta, dar încă nu este sigur. Eu încerc.” a dezvăluit Vernoff în cadrul turneului de presă TCA, transmis de site-ul TVLine.

Revine Sandra Oh în rolul doctoriței Cristina Yang?

Una dintre cele mai mari dorințe ale fanilor este, într-adevăr, revenirea Cristinei Yang. Mai ales că ceilalți membri au spus că încă sunt foarte apropiați de actriță.

Însă, într-un interviu acordat recent pentru „Entertainment Weekly”, actrița a negat că va reveni în vechiul serial, pentru că acum „are o nouă iubire” în viața ei: „Nu mă întorc. Am atât de multă dragoste și reconoștință pentru acea perioadă, dar acum am o nouă iubire în viața mea. Și vreau să petrec timp cu ea”.

În prezent, Sandra Oh este protagonista serialului „Killing Eve”, rol pentru care a primit Globul de Aur, la începutul acestui an.

Totuși, există o mulțime de alte personaje care ar putea reveni și așteptăm cu nerăbdare lansarea noului sezon pentru a afla despre cine este vorba. Sezonul 16 din Grey`s Anatomy va avea premiera pe data de 26 septembrie și se pare că va conține 24 de episoade.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.