Kiss Music News

INTERVIU | DJ Project - „Dacă vrei să rămâi fresh în industrie, schimbi buletinul!”

Citește acum interviul nostru cu DJ Project!

Băieții de la DJ Project au urcat în weekend pe scena de la ONE! Festival și au făcut o călătorie în timp, alături de AMI, interpretând o parte din cele mai tari hituri lansate până acum. Cu această ocazie, Gino și DJ Maxx ne-au acordat un interviu și ne-au dezvăluit care este secretul succesului lor!

Dacă vrei să rămâi fresh în industrie, schimbi buletinul. Noi deja avem patru buletine oficiale, de vreun an îl avem pe cel de Cluj. Schimbăm mereu peisajul!

Succesul în industrie?

Cei de la DJ Project ne-au povestit despre începuturile carierei lor și ne-au dezvăluit care este secretul succesului de lungă durată!

Sunt o mulțime de trupe care după prima sau a doua piesă dispar din peisaj. Noi nu suntem din întâmplare în industria muzicală, noi suntem și am fost DJ profesioniști mult timp. Am câștigat bani din meseria asta, ceea ce înseamnă că suntem buni în ceea ce facem. Știm cum trebuie să sune o piesă bună, un hit adevărat, când se schimbă trendul, când se cântă într-un anumit stil. Noi nu suntem o trupă precum Coldplay, care a avut același film, noi ne-am adaptat după trend”, au spus Gino și DJ Maxx.

Cine se ascunde în spatele întregului proiect?

Nu suntem doar noi doi, suntem o întreagă echipă! Fiecare piesă este gândită, avem un concept, se lucrează în echipă, orchestrator, mix, master, textieri. Chiar dacă totul este condus de noi, în spatele DJ Project se află mai mulți oameni”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.