Kiss Music News

INTERVIU | Alina Eremia ne-a dezvăluit dacă revine La-La Band!

Citește acum interviul nostru cu Alina Eremia!

Alina Eremia a fost prezentă la ONE! Festival și ne-a oferit din energia ei, chiar dacă dormise doar două ore cu o noapte înainte. Imediat după ce a coborât de pe scena Kiss Energy, am luat-o la întrebări și am aflat câteva lucruri noi despre artistă.

„Sunt pasionată de astrologie. Cred în astrologie. Este o artă veche! Eu sunt genul care spune lucrurilor pe nume și cam ce-i în gușă e și-n căpușă”.

Revine La-La Band?

„Eu cred că se poate orice. Adică nu este imposibil și cred că oamenii și adolescenții care au urmărit serialul își doresc să ne revadă împreună”.

Artista și-a amintit și cum arăta un concert al trupei: „Fiind foarte mulți membri, pentru că am fost peste 12 membri, ar exploda scena de aici. Eu țin minte din turneele cu ei. Două ore și jumătate treceau așa pur și simplu bătând din palme, pocnind din degete. Nu-ți dădeai seama pentru că totul era trăit la intensitate maximă”.

Ce surprize pregătește artista?

„Mai nou, mă implic foarte mult în procesul de songwriting și îmi scriu singură piesele și urmează un calup de piese scrise de mine împreună cu alți scriitori. Sunt atât de bucuroasă și mă bucur că pot să evoluez și că pot să fiu în fața oamenilor și că pot să cânt și că e un schimb atât de fain de emoții. Uneori chiar îmi dau lacrimile!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.