Kiss Music News

INTERVIU | Feli - „De mică visam să fiu ca Mădălina Manole”

Citește acum interviul nostru cu Feli!

Feli a urcat în acest weekend pe scena de la ONE! Festival, iar înainte de show, artista ne-a acordat un interviu sincer, în care ne-a dezvăluit câteva întâmplări amuzante din copilăria sa!

Mădălina Manole, o sursă de inspirație pentru Feli

Am împlinit anul acesta 33 de ani, dar de fiecare dată când urc pe scenă, mă întorc înapoi în timp, și am din nou șapte ani și visez să fiu într-o zi Mădălina Manole. Îmi trăiesc visul de mică. Există o singură Mădălina Manole și va rămâne mereu în inima noastră.”

Când eram mică, aveam părul foarte lung și am luat păduchi de la o vecină și a trebuit mama să mă tundă scurt. Și după ce m-a tuns, am luat unul din mileurile pe care le aveam prin casă și mi-l puneam pe cap și îmi imaginam că sunt creață și roșcată, în momentele mele de Mădălina Manole”.

Care este cel mai important lucru pentru Feli?

Pentru mine este foarte importantă sinceritatea. Am în jurul meu și persoane care nu mă plac neapărat. Dar nu poți să mulțumești pe toată lumea. Am plecat de mică de acasă și am trăit tot felul de experiențe, care m-au ghidat întotdeauna să fac ceea ce simt. Atunci când ești sincer, nu dai greș niciodată. Atunci când oamenii pleacă din viața ta, ei fac loc altor oameni, care te vor ajuta să crești”, a spus Feli.

Află mai multe  despre Feli, urmărind interviul video de mai sus!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.