Kiss Music News

INTERVIU | Irina Rimes ne-a dezvăluit când va lansa noile videoclipuri!

Citește acum interviul nostru cu Irina Rimes!

Înainte de a urca pe scena ONE! Festival în seara de Kiss Energy, Irina Rimes ne-a răspuns la câteva întrebări în backstage. Artista ne-a povestit cum se simte în postura de artist și ne-a dezvăluit când va lansa următoarele clip-uri.

„Pe scenă, în general, mă simt cel mai bine. E și energia publicului, dar e și activitate pe care o iubesc cel mai mult. Locul meu preferat este pe scenă”.

Ce sfaturi are Irina Rimes pentru cei talentați?

„Eu cred că orice om care a primit un talent de acolo sus de undeva, indiferent că i s-a dat sau că l-a obținut cumva prin studiu, cred că are o responsabilitate foarte mare față de acest talent. Să îl dezvolte mai departe și să îl arate lumii pentru că dacă primești un talent și îl ții doar pentru tine, e un păcat”.

Irina ne-a dezvăluit și când va lansa următoarele clipuri

„În august, de ziua mea. O să lansez „24:00”, „Ce se întâmplă doctore”, o să lansez „Nicăieri”, o să lansez  „Dorule”. Toate pe rând. Sunt vreo șase.”

Ce o face pe artistă fericită?

„Eu găsesc fericirea în detalii, cum ar fi o înghețată pe căldură, baloane de săpun, o haină frumoasă în care mă simt bine, o ieșire cu prietenii sau cu trotinetele. Eu seara ies cu trotineta electrică prin oraș. O revedere cu familia, un city break, sau natura, sau muntele, sau marea. Chestii foarte simple”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.