Kiss Music News

INTERVIU | The Motans - „Sunt mereu înfometat și vreau să fac mai multe chestii!

Citește acum interviul nostru cu The Motans!

The Motans a urcat în acest weekend pe scena de la ONE! Festival, iar înainte de show, artistul ne-a acordat un interviu în care ne-a dezvăluit mai multe despre noul său single – „Valuri mari”, dar și despre proiectul de burse pentru studenți.

Care este povestea piesei „Valuri mari”?

„E o piesă la care am lucrat foarte mult și cumva pe stilul vechi, deoarece am avut nevoie de liniște interioară. Pentru asta, ieșeam în fiecare noapte la plimbare și dacă reușeam să scriu două, trei cuvinte, era deja un succes pentru ziua aia. Am avut multe emoții în timpul procesului de creație”.

Bursele The Motans pentru studenți

„Mă simt împlinit de mult, dar sunt mereu înfometat și vreau să fac mai multe chestii! Am lansat de curând și proiectul bursa The Motans, prin care vom oferi cinci burse pentru cinci studenți și sper să atrag cât mai multe persoane. Vreau ca acest proiect să atragă cât mai mulți tineri talentați, pasionați și muncitori.

Eu am trei facultăți care sunt neterminate și îmi aduc aminte mereu de acea perioadă. În timpul nopții lucram și ziua trebuia să mă duc la universitate. Am simțit mereu niște frustrări și supărări și acum vreau să fac ceva frumos din ele”, a dezvăluit Denis.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.