Cool Stuff

Filmările pentru „Aquaman 2” au fost amânate. Ce a păţit Jason Momoa?!

Jason Momoa a amânat filmările pentru Aquaman 2 pentru o cauză nobilă!

Jason Momoa a dezvăluit că nu va putea începe filmările pentru Aquaman 2, pentru că  a fost „lovit de un bulldozer”. Când s-a întâmplat asta? Se pare că totul s-ar fi petrecut în timpul unui protest organizat împotriva construirii unui telescop gigantic pe o insulă din Hawaii, considerată sacră de către localnici.

Ne pare rău Warner Bros, dar nu putem să filmăm Aquaman 2. Pentru că Jason s-a urcat pe un bulldozer, încercând să oprească distrugerea insulei sale. Așa ceva nu se poate întâmpla. Nu îi vom lăsa pe alții să facă asta. A fost de ajuns. Duceți-vă în altă parte!”, a scris Momoa în descrierea unei postări.

În ultimele săptămâni, Jason Momoa a protestat alături de mai mulți localnici, pe Mauna Kea, cel mai înalt punct din Hawaii, în speranța că va reuși să oprească în vreun fel construirea telescopului înalt de 30m. Se pare că întregul proiect științific ar valora în jur de 1.4 miliarde de dolari și a fost creat de un grup de universități din California și Canada, în parteneriat cu China, India și Japonia.

Dwayne Johnson a protestat de asemenea luna trecută, din aceeași cauză, fiind extrem de deranjat de construirea telescopului în Hawaii.

Evident, am urmărit acest proiect de câțiva ani – însă de curând a căpătat amploare, însă atunci când vii în Mauna Kea, îți dai seama că problema e mai mare decât un telescop. E vorba de umanitate. Este o cultură. E vorba de oamenii care sunt dispuși să moară pentru a proteja acest pământ. Este un pământ sacru!”, a spus Dwayne Johnson.

Conform publicației Los Angeles Times, vârful vulcanului a fost ales pentru construirea telescopului încă dîn 2009. În 2014, protestatarii au încercat să întrerupă începerea proiectului, iar în 2015, mai mulți oameni au fost arestați,  pentru că au blocat accesul la către vulcan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.