Kiss Music News

Ți-o mai amintești pe Mira concurentă la „Vocea României”? Cât de mult s-a schimbat artista!

Iată cum cânta Mira în 2012, la audițiile pentru „Vocea României”!

ONE! Festival continuă și în acest weekend, tot în Piața Ovidiu din Constanța! Sâmbăta aceasta, pe scena festivalului ne dăm întâlnire și cu Mira, alături alte nume mari ale industriei muzicale românești, în seara de Kiss Energy.

Mira este acum una dintre cele mai în vogă artiste din peisajul muzical românesc. Încă de mică artista a fost pasionată de muzică și era obișnuită în lumina reflectoarelor. Însă unul din momentele cele mai importante în cariera sa a fost participarea ei la „Vocea României”, în urmă cu șapte ani.

În copilărie, Mira își însoțea mama la petreceri, alături de care cânta muzică populară. Începând cu vârsta de 13 ani, ea a studiat timp de trei ani muzica ușoară la Palatul Copiilor din Târgu Jiu și în timp, și-a descoperit pasiunea pentru chitară.

Mira a început să se promoveze pe YouTube, dinainte de a participa la Vocea României, însă prezența sa în concurs a fost primul pas către succes. Începând cu 2012, Mira a lansat mai multe colaborărări, una dintre cele mai de succes fiind cea alături de Corina și Skizzo Skillz, „Fete din Balcani”.

Cariera artistei a continuat să ia amploare în ultimii ani, mai ales de când aceasta a lansat o serie de piese care au cucerit topurile muzicale. Totodată, în 2018, Mira a revenit cu o nouă colaborare de succes alături de DJ Project,  pentru piesa „Inimă nebună”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.