Kiss Music News

Bebe Rexha, mustrată de un director muzical - "Eşti prea bătrână ca să mai pozezi sexy!"

Bebe Rexha, pusă la perete de directorii din industria muzicală!

Bebe Rexha a avut parte din nou de o experienţă neplăcută, şi ales să facă public incidentul chiar pe contul său de Twitter. Din câte se pare, un director executiv al unei case de discuri i-ar fi reproşat lui Bebe că este prea în vârstă pentru a poza provocator şi că acest comportament nu i se potriveşte unei compozitoare. Deranjată de mesajul directorului, Bebe Rexha i-a dedicat acestuia o fotografie sexy, însoţită de următorul mesaj:

Recent, un director executiv mi-a spus că am îmbătrânit şi că brandul meu de imagine produce o adevărată confuzie. Pentru că sunt compozitoare şi postez poze sexy pe Instagram, iar femeile compozitoare nu fac acest lucru, mai ales la vârsta mea. Am 29 de ani! Mă enervează să fiu forţată să fac anumite lucruri. Îmi fac propriile reguli.

Oricum, împlinesc 30 de ani, pe 30 august, şi ştiţi ceva, nu îmi e frică de asta. Nu o să mint în privinţa vârstei mele şi nici nu o să cânt piese care or să se vândă unui anumit public, pentru sună mai „ tineresc”. O să mă bucur de vârsta mea, pentru că sunt mai înţeleaptă, mai puternică şi credeţi-mă, sunt o iubită multă mai bună decât eram în urmă cu zece ani.

 Această imagine îi este dedicată directorului care a spus că sunt prea bătrână ca să fiu sexy. Ce este prea sexy pentru tine?”, a scris Bebe Rexha.

Bebe Rexha nu se teme să îşi facă dreptate în mediul online, ţinând cont că anul trecut a dezvăluit pe Instagram că anumiţi designeri au refuzat să o îmbrace pentru premiile Grammy, deoarece avea forme mult prea voluptoase.

Artista a vorbit de multe ori despre cât de important este să îţi iubeşti şi să îţi accepţi trupul, iar drept dovadă, aceasta nu s-a sfiit niciodată să pozeze provocator, spre invidia celorlalţi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.