Kiss Music News

Drake a împărţit internetul în două cu noul său tatuaj! Pe cine ar fi batjocorit artistul?

Drake a împărțit internetul în două cu noul tatuaj!

Nu mai este un secret faptul că Drake are o afinitate pentru tatuajele tribut. De-a lungul carierei sale, rapper-ul a folosit tatuajele pentru a aduce un omagiu unora dintre cei mai mari idoli ai săi, printre care s-au numărat Aaliyah, Sade, Lil Wayne și Denzel Washington.

Recent, artistul și-a mărit colecția cu un nou tatuaj care îi înfățișează pe cei de la The Beatles. Totuși, nu toți fanii trupei l-au primit ca pe un omagiu, ci îl acuză pe Drake că îi batjocorește.

Tatuajul marchează momentul în care rapper-ul canadian a reușit să doboare recordul deținut de trupa The Beatles în topul Billboard. În 1964, The Beatles a stabilit un record având cinci piese simultan în primele 10 din Hot 100. Însă Drake, după lansarea albumului Scorpion în 2018, a reușit să le fure coroana și a ajuns pe primul loc.

Rapper-ul a continuat să bată recordul trupei și a depășit-o având șapte piese simultan în top 10. De asemenea, în timp ce The Beatles a avut în total, într-un an, 11 piese în același top, Drake a ajuns la 12 piese, conform raportului realizat de Complex.

Noul tatuaj este inspirat din coperta albumului „Abbey Road”, lansat în 1969. Totuși, Drake a mai adăgat o persoană pe lângă cei patru membri ai trupei, care stă în fața tuturor, probabil înfățisându-l chiar pe el.

În timp ce fanii trupei îl critică pentru noul tatuaj, acuzându-l de un ego mult prea mare, cei care îl susțin pe rapper încearcă să îi ia apărarea susținând că nu este o jignire.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.