Kiss Music News

Știai că Randi a fost într-o trupă alături de Smiley? Iată alte câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre artist!

Randi urcă în această sâmbătă pe scena ONE! Festival, în seara de Kiss Energy!

Randi a devenit cunoscut în trupa Morandi, alături de Marius Moga, dar în ultimii ani s-a remarcat prin cariera solo. În timp, artistul a devenit un compozitor și producător de succes și a reușit să cucerească topurile muzicale cu piesele lui.

Cu Randi ne întâlnim sâmbăta aceasta în seara de Kiss Energy, pe scena ONE! Festival, în Piața Ovidiu din Constanța. Cu această ocazie, ne-am gândit să îți spunem câteva lucruri despre artist, înainte de a-l vedea live.

Randi și Smiley au fost în aceeași trupă

Randi și Smiley sunt acum doi dintre cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală românească, însă poate nu știai că ei sunt din același oraș, Pitești. Se pare că pasiunea pentru muzică i-a unit încă din adolescență, când au pus bazele trupei „Milenium” și au cântat la zilele orașului natal.

„Primul concert la care am fost… din câte îmi amintesc, a fost şi unul la care am cântat cu trupa locală pe care o aveam, în deschiderea Hi Q şi Gaz pe foc... Trupa era formată din Robert Dulică, Ropcea Andrei (eu) şi Andrei Maria Tiberiu (acum binecunoscutul Smiley)... trei prieteni - o trupă!” a declarat Randi, într-un interviu acordat pentru Un site de muzică.

Randi a scris versurile pentru piesa „Noi Doi”

Se pare că Randi a colaborat cu Marius Moga înainte de a forma trupa Morandi. Așa că Randi a scris și versurile piesei „Noi Doi” a Corinei feat. Pacha Man & Marius Moga, unul dintre cele mai mari hituri ale anilor 2000.

3. Desertul lui preferat este... coliva

Cu toții avem o plăcere vinovată atunci când vine vorba de dulciuri, iar Randi are nişte gusturi deosebite!

„Sunt sigur că nimeni în afară de mine nu știe asta. Îmi place foarte mult să mănânc colivă!” a declarat Randi într-un interviu acordat pentru vlog-ul Famous Production, intitulat #MiercuriLaFamous.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.