Kiss Music News

O mare de oameni la ONE! Festival! Cum s-a simțit ultima seară de Kiss Energy!

Kiss Energy a ajuns la final, după patru weekend-uri cu super show-uri!

Timp de patru weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța a găzduit cele mai tari show-uri de la ONE! Festival. Peste 50 de artiști, peste 200 de instrumentiști și un număr impresionant de oameni au contribuit pentru a face din ONE! – cel mai mare festival al muzicii românești.

Ultima seară de Kiss Energy a adus o mulțime de suprize pentru cei prezenți, de la unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului!

Mira a deschis seria concertelor live și ne-a oferit energia necesară pentru întreaga seară! Publicul a cântat și a dansat alături de ea pe cele mai recente hit-luri „Cum de te lasă”, „Ce-o fi, o fi”, dar și pe piese mai vechi ale artistei precum „Dragostea nu se stinge” sau “Fete din Balcani”.

Show-ul a continuat cu Randi care și-a pus sufletul pe tavă și ne-a indus starea perfectă pentru o seară de vară, cu piesele lui precum „Ochii ăia verzi”, „Dansăm” și „Inimi”. De asemenea, artistul i-a surprins pe cei prezenți și cu un colaj între „Talk Dirty”, de la Jason Derulo și o piesă din folclorul românesc. Pe scenă, și-a făcut apariția și Mario Morreti pentru a cânta împreună piesa „Dacă pun mâna pe tine”. 

Marius Moga a continuat seara și nu a venit singur, a venit însoțit de o parte din echipă DeMoga. Artiștii au umplut scena și au adus vibe-ul de festival la ONE! Pe scena Kiss Energy au răsunat cele mai recente piese compuse de Marius Moga precum „Străzile din București”, alături de Florian Rus, dar și cele mai iubite hituri ale trupei Simplu, „O secundă” și „Oficial îmi merge bine”. Printre invitații surpriză ai producătorului s-au numărat și Mark Azekko, Eneli și Tobi Ibitoye, care au cântat cea mai recentă piesă a lor, „J'ai besoin de toi”.

Guess Who și Grasu XXL au adus muzica hip-hop pe scena ONE! Festival și au încheiat ultima seară de Kiss Energy! Publicul a cântat alături de ei unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor, cum ar fi: „Onoare”, „Manifest”, „Blană de urs” sau „Turbofin”. În timpul concertului am avut parte atât de momente amuzante, precum dansul lui Grasu XXL pe piesa „Cupidon”, dar și mesaje pe un ton mai serios. Înainte de ultima piesă, „Azi, nu”, Grasu XXL le-a transmis câteva cuvinte celor prezenți:

„Înainte să plecăm, am vrea să vă spunem un lucru foarte important pentru noi. Acum suntem numai noi între noi, aici în piață, ăștia tineri și tre` să știți că țara asta o schimbăm numai noi, aștia tineri. Nu o să ne ajute nimeni. Noi ăștia tineri tre` să găsim bunul simț în noi, să ne schimbăm pe noi și apoi, o să se schimbe și țara asta. Nu o să o schimbe nimeni pentru noi. Și mai trebuie să știți un lucru: că în lumea asta plină de ură și de ignoranță, până la urmă, doar dragostea învinge!”

În această seară s-a terminat seria concertelor Kiss Energy, însă distracția continuă și mâine cu ultima seară, dedicată muzicii rock, care marchează oficial finalul celor patru weekend-uri de ONE! Festival!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.