Kiss Music News

Grasu XXL, pe scena ONE! Festival: „Țara asta o schimbăm numai noi, ăștia tineri!”

Înainte de a coborî de pe scenă, Grasu XXL le-a transmis un mesaj celor din public!

ONE! – cel mai are festival al muzicii românești se apropie de final! Aseară am încheiat seria de Kiss Energy cu alte patru show-uri super tari, pe care cu siguranță le vom ține minte „până vara viitoare”, așa cum spune Randi.

Vibe-ul de festival s-a simțit din plin și la un moment dat, scena a devenit neîncăpătoare. Același lucru îl putem spune și despre Piața Ovidiu din Constanța care a găzduit timp patru weekend-uri show-uri cu muzică live și multă voie bună!

Seara a fost încheiată de Guess Who și Grasu XXL care au adus pe scenă atât hituri, cât şi mesaje emoţionante. În stilul caracteristic, înainte de ultima piesă, Grasu XXL le-a transmis câteva cuvinte despre schimbare tinerilor aflați în public.

„Înainte să plecăm, am vrea să vă spunem un lucru foarte important pentru noi. Acum suntem numai noi între noi, aici în piață, ăștia tineri și tre` să știți că țara asta o schimbăm numai noi, ăștia tineri. Nu o să ne ajute nimeni. Noi ăștia tineri tre` să găsim bunul simț în noi, să ne schimbăm pe noi și apoi, o să se schimbe și țara asta. Nu o să o schimbe nimeni pentru noi. Și mai trebuie să știți un lucru: că în lumea asta plină de ură și de ignoranță, până la urmă, doar dragostea învinge!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.