Kiss Music News

INTERVIU | Mira ne-a dezvăluit dacă se mută din România!

Citește acum interviul nostru cu Mira!

Mira a urcat sâmbătă pe scena ONE! Festival, în ultima seară de Kiss Energy. Artista a adus vibe-ul de festival în Piața Ovidiu din Constanța și publicul a cântat alături de ea cele mai îndrăgite piese.

Imediat ce a coborât de pe scenă, noi am luat-o la întrebări și ne-a dezvăluit dacă plănuiește să se mute din România!

„Am fost la New York și mi-a plăcut maxim! E orașul meu preferat, de departe. Orașul meu preferat la modul de oraș mare, știi ce zic. Nu insulă”.

Se mută Mira în Statele Unite?

„Tot acolo unde îți spune inima, te întorci. Nu contează nimic altceva, decât unde te naști. Rădăcina ta aia e. Nu aș rămâne în America. Dacă mi-aș permite, mi-aș lua acolo o locuință, să jonglez așa când vreau eu”.

Până atunci, Mira are o piesă nouă, împreună cu Florian Rus și ne-a spus care e povestea acesteia:

„Povestea piesei e fix asta. Cum doi îndrăgostiți se iubesc pe străzile din București. Inspirată din fapte reale. Mă gândesc că există foarte mulți oameni care s-au îndrăgostit și au avut un moment pe străzile din București”.

Cel mai ciudat autograf?

„Îmi spunea cineva că în fiecare dimineață aleargă pe melodia asta. Eu oricum mă bucur la oricine vine la mine și îmi spune „îți ascult melodiile în continuu”. Am fani de 40 de ani, de 50 de ani. Un om la 60 de ani a venit la mine și mi-a spus să îi dau semnătură pe cămașă. Și zic: Nene, dar nu vreau să stric cămașa”.

Urmărește întreg interviul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.