Kiss Music News

INTERVIU | Marius Moga, o nouă colaborare cu Smiley: „E o piesă care instigă bărbații să aibă grijă de femeile lor”

Citește acum interviul nostru cu Marius Moga!

Marius Moga a urcat sâmbătă pe scena ONE! Festival, în ultima seară de Kiss Energy. Artistul nu a venit singur, ci a avut alături de el o parte din gașca DeMoga Music. Marius Moga, Florian Rus, Shift, Mark Azekko, Eneli și Tobi Ibitoye au umplut scena festivalului, dar și canapeaua noastră din backstage și ne-au oferit un interviu plin de râsete și voie bună.

Ce s-a întâmplat în Bus-ul DeMoga de la UNTOLD?

„Am fost chiar toți de aici în Bus. S-au făcut vreo 30, 40 de idei, în total. Acum nu poți să le zici chiar piese, dar sunt niște idei interesante. Minim 10 se conturează. Au fost sesiuni mișto cu Dub FX și Fedde le Grand. Au fost ceva sesiuni mișto și noi ne-am bucurat să putem face, pentru a doua oară la rând, în parteneriat cu UNTOLD, acest proiect nebun”.

Ce surpriză ne pregătește producătorul?

„Urmează și o piesă de-a mea. Era să uit să fac și PR. O să apară o piesă nouă, e de pe albumul ăsta la care lucrez, că e greu să îți faci ție album. E mai ușor să le faci altora, dar o să fie un single care iese în câteva zile. Va fi feat. Smiley. E o piesă care instigă bărbații să aibă grijă de femeile lor. Sensibil mesajul, piesa e super energică!”

Marius Moga le-a oferit și un sfat artiștilor la început de drum: „Să lucreze cu producătorul care trebuie”. De asemenea, Moga și Florian Rus au urcat pe scena Kiss Energy pentru a afla live care este feedback-ul pentru noua piesă, „Străzile din București”, direct de la cei din public.

Urmărește întreg interviul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.