Kiss Music News

INTERVIU | Randi - „Multă lume crede că sunt un bărbat trist”

Citește acum interviul nostru cu Randi!

Randi s-a întors în Constanța, locul în care a avut primul concert din carieră! Artistul și-a pus sufletul pe tavă pe scena de la ONE! Festival, dar și în backstage, unde ne-a adus vibe-ul de vacanță. Înainte de a urca pe scenă pentru ultima seară de Kiss Energy, Randi ne-a acordat un interviu în care am vorbit despre călătorii și despre ceea ce îl inspiră.

„Nimeni nu cunoaște locul de unde vine inspirația. Dacă am ști, nu ar mai fi așa de magică. Cred că inspirația își găsește calea când te relaxezi și te aștepți mai puțin. Adică am avut idei și în autobuz, și în tren, și în mașină. Am scris versuri și pe drum către un concert”.

Care este povestea accesoriului pe care l-a purtat pe scenă?

„Chestia asta am cumpărat-o în prima zi în care am fost în Bali, anul ăsta și am negociat o jumătate de oră la ea. Eu credeam că sunt bun negociator, dar n-a lăsat un cent! A zis că-i din piele naturală, că-i făcută de ei manual și nu a vrut să negocieze absolut nimic. M-am gândit că o să o port la ocazii speciale. Și asta e o ocazie specială!”

De unde s-a inspirat pentru noul single, „Inimi”?

„Multă lume crede că sunt un bărbat trist, ceea ce este total neadevărat! Noi artiștii, cântăreții cel puțin, ne inducem niște stări ca să putem crea înspre direcția pe care ne-o dorim. Și mi-am imaginat o situație. Nu am pierdut pe nimeni, nu sunt trist, nu sunt depresiv, sunt un om fericit!”

Urmărește întreg interviul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.