Kiss Music News

INTERVIU | Grasu XXL ne-a declarat că urmează un val de lansări marca Okapi Sound!

Citește acum interviul nostru cu Grasu XXL și Guess Who!

Grasu XXL și Guess Who au adus muzica hip hop pe scena ONE! Festival. Băieții au încheiat un șir de patru seri Kiss Energy, în fața celui mai numeros public din Piața Ovidiu. Înainte de a urca pe scenă, Grasu XXL și Guess Who ne-au acordat un interviu în care au vorbit despre cele mai recente proiecte pe plan profesional și personal.

De la NEVERSEA, la UNTOLD și acum, la ONE!

Grasu XXL și Guess Who au avut o vară plină de concerte și au fost prezenți pe scenele celor mai mari festivaluri din această vară. Așa că vacanțele și viața personală au căzut pe locul doi. Grasu XXL ne-a povestit și cum se descurcă în postura tătic: „Pică mai mult pe mami decât pe tati. Mami e forță”.

Primul concert susținut pe litoralul românesc?

„Cred că era demult. În 2003, 2004, când mergeam cu Bitza în deschidere, eu. Cred că la Ring am cântat prima oară, în Costinești. Treaba era în ceață pe vremea aia”, a declarat Grasu XXL.

Și Guess Who și-a început cariera încă din adolescență și își amintește că la primul lui concert pe litoral avea cam 15 ani.

Urmează noi lansări?

Guess Who nu a vrut să ne dea prea multe detalii despre noul album, însă ne-a anunțat că lucrează la piese, astfel încât să ne facă mai curioși.

„Sper și eu să scot album în 2020. Cred că al lui Laur o să iasă înainte. O să mai iasă de la noi Junky, cât de curând. Junky e aproape de final cu albumul. Ne preocupăm de concerte, încercăm să facem chestii care ne plac și care ne relaxează”, ne-a spus Grasu XXL.

Urmărește întreg interviul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.