Kiss Music News

Dwayne Johnson s-a căsătorit! Iată primele imagini de la nunta lui The Rock!

Iată primele imagini de la nunta lui Dwayne Johnson cu Lauren Hashian!

Dwayne Johnson s-a căsătorit cu iubita lui, cântăreața Lauren Hashian, după opt ani de relație!

Pentru această zi importantă, actorul a ales o pereche de pantaloni albi și o cămasă, pe care a purtat-o într-un stil relaxat. În același timp, soția lui a strălucit într-o rochie de mireasă cu o croială clasică, ce i-a pus în valoare silueta.

În culmea fericirii, The Rock și-a anunțat fanii de pe Instagram despre eveniment și a publicat două imagini de la nuntă pe contul său.

Dwayne și Lauren s-au cunoscut în 2006, atunci când actorul filma pentru filmul „The Game Plan”, dar au început să iasă împreună abia un an mai târziu. După opt ani de relație, ei sunt parinții a două fetițe Jasmine, în vârstă de 3 ani și Tiana, în vârstă de doar 16 săptămâni. Acesta fiind și motivul pentru care au amânat nunta.

Într-un interviu acordat pentru „Entertainment Tonight”, în aprilie anul trecut The Rock a povestit că plănuiau nunta în aceea primăvară, însă soția lui a rămas însărcinată: „Urma să ne căsătorim în primăvara asta, dar a apărut sarcina. Lauren s-a gândit că...știi...mama nu-și dorește să facă poze în rochie de mireasă fiind însărcinată, așa că o să mai așteptăm, nu se știe până când, dar știu că o să se întâmple și asta”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.