Kiss Music News

Jamie Foxx și Katie Holmes s-au despărțit! Cine ar fi noua iubită a actorului?

Katie Holmes, Jamie Foxx și Sela Vave, un nou triunghi amoros!

Se pare că cele mai recente știri care îl au în prim plan pe Jamie Foxx au scos la iveală faptul că actorul și Katie Holmes s-au despărțit. O sursă a confirmat pentru publicația „PEOPLE” că cei doi nu mai formează un cuplu din luna mai, a acestui an. Ultima lor apariție publică împreună a fost în cadrul evenimentului Met Gala.

Deși Jamie și Katie nu au vorbit niciodată oficial despre relația lor, cel mai probabil, ei au început să iasă împreună în anul 2013.

Știrea despre despărțire a apărut la doar câteva zile după ce Jamie Foxx a fost surprins alături de cântăreața Sela Vave. Paparazzi i-au fotografiat pe cei doi ținându-se de mâna, la ieșirea dintr-un club.

FOTO: pagesix.com

În ultima perioadă, Sela a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii alături de îndrăgitul actor. La finalul lunii trecute, cântăreața a împărtășit cu urmăritorii ei o fotografie care părea a fi din vacanță. Însă, surse apropiate celor doi spun că nu este vorba despre o relație între ei : „Ea este doar o fată pe care o ajută, o tânără cântăreață”.

În urma acestor evenimente, niciunul dintre cei implicați nu a comentat. Totuși, Jamie Foxx a postat o poză din studio, alături de fetele sale, probabil pentru a distrage atenția de la situația creată în utimele zile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.