Kiss Music News

Despărțirile se țin lanț! Stormzy este acum un bărbat singur!

Stormzy și iubita lui Maya Jama s-au despărțit!

Chiar dacă în urmă cu puțin timp, artistul își făcea planuri de nuntă, acum nu mai sunt valabile. Stormzy și iubita lui, Maya Jama, s-au despărțit, după o relație de patru ani.

Se pare că cea care a pus punct relației ar fi chiar Maya pentru că își dorește să se concentreze pe carieră și a ales să se mute din casa în care locuiau împreună.

„Maya s-a mutat din casa lor din Sud-Vestul Londrei. Nu a ajuns cu ușurință la hotărârea asta, dar în cele din urmă relația s-a încheiat”, a declarat o sursă pentru „The Sun”. „Vrea să se concentreze pe cariera din televiziune și radio, deocamdată”, a completat aceasta.

Vestea vine la doar o săptămână după ce au fost surprinși împreună sărbătorind ziua vedetei de televiziune. De asemenea, rapper-ul a fost prezent și la petrecerea propriu-zisă care a avut loc sâmbăta trecută.

FOTO: The Sun

Cei doi formau un cuplu din anul 2015 și conform declarațiilor acestora, relația mergea foarte bine. Stormzy i-a compus chiar si o piesă iubitei lui, cu ocazia aniversării a 22 de ani. Mai mult, într-un interviu acordat pentru „Sunday Mirror”, la începutul anului, artistul declara că speră să se căsătorească cu Maya.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.