Cool Stuff

Kit Harington şi Angelina Jolie, în acelaşi film cu supereroi. Iată primele imagini cu noile lor costume!

După succesul serialului Game of Thrones, Kit Harington a făcut următorul pas în carieră, iar acum face parte din Universul Marvel.

După succesul serialului Game of Thrones, Kit Harington a făcut următorul pas în carieră, iar acum face parte din Universul Marvel, alături de fostul său coleg, Richard Madden. Cei doi actori au confirmat că vor juca în filmul The Eternals, alături de alte nume grele de la Hollywood, printre care Angelina Jolie, Salma Hayek şi Kumail Nanjiani.

Kit Harington, noul Black Knight!

Din câte se pare, Kit Harington îl va interpreta pe Dane Whitman, cunoscut drept Black Knight. Personajul său este un fost răufăcător, un geniu şi un foarte bun spadasin, fiind un adevărat expert în lupte. În comic books, acesta trăieşte o poveste de dragoste cu Sersi, una dintre membrele grupului The Eternals.

Anunţul a fost făcut în cadrul evenimentului D23 Expo, din California, după ce timp de mai multe săptămâni, s-a tot speculat că Kit Harington ar fi noul Wolverine. Totuşi, rolul lui Black Knight pare unul destul de interesant, aşa că abia aşteptăm să îl revedem pe Kit în acţiune!

Până acum nu se ştie nimic despre povestea filmului, însă în cadrul evenimentului au fost făcute publice costumaţiile personajelor, iar Angelina Jolie va avea un nou look hipnotizant!

Cine sunt The Eternals?

The Eternals au fost creați de Jack Kirby, în 1976. În povestea lui Kirby, The Eternals sunt patru supereroi care au fost trimiși pe Pământ de creatorii lor, The Celestials, pentru a-i proteja pe pământeni de „băieții răi” – The Deviants.

Deși încă nu au fost oferite prea multe detalii, publicația The Hollywood Reporter crede că filmul s-ar axa pe povestea de dragoste dintre Ikaris și Sersi, doi supereroi care trăiesc printre oameni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.