Kiss Music News

Jennifer Lopez aproape i-a spart nasul unei actrițe. Despre cine este vorba!

Jennifer Lopez a dezvăluit înt-un interviu recent că a fost cât pe ce să îi spargă nasul actriței Constance Wu.

Jennifer Lopez a dezvăluit înt-un interviu recent că a fost cât pe ce să îi spargă nasul actriței Constance Wu, alături de care a jucat în filmul Hustlers. Conform artistei, accidentul s-ar fi petrecut chiar în timp ce filmau o scenă mai violentă, în care se luptau pentru un telefon.

Știam că este o tipă dură, încă de când am început să filmăm acea scenă...  știu că i-am spus să închidă telefonul și nu a vrut. În prima scenă i-am zis că o să ne luăm la bătaie din cauza asta și ea mi-a zis că e totul în regulă”, a povestit Lopez.

Apoi am întrebat-o dacă este sigură și deodată m-am trezit lovită. A început să se lupte mai tare decât mine și deodată telefonul i-a venit peste nas și i l-a zdrobit”, a spus Lopez.

Wu a declarat că totul s-a lăsat cu o umflătură destul de mare, însă Lopez a declarat că în urma accidentului, Constance a sângerat destul de mult.

Am fost atât de speriată. Eram gen – femeie, ți-am spart nasul! Dar ea era atât de calmă. A fost o adevărată profesionistă. Am simțit atunci că putem să facem o echipă bună, am atât de mult respect pentru ea”, a spus Lopez.

Filmul Hustlers va avea premiera pe marile ecrane pe 12 septembrie, iar din distribuția sa vor face parte Jennifer Lopez, Cardi B, Lili Reinhart, Julia Stiles și Constance Wu.

Urmărește acum trailerul filmului HUSTLERS!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.