Cool Stuff

Matthew McConaughey s-a reprofilat? Actorul este acum profesor universitar!

Matthew McConaughey va preda la Universitatea din Texas, începând din toamnă!

După ce a câștigat nenumărate premii în industria cinematografică, Matthew McConaughey a decis să le împărtășească din experiența lui studenților. Actorul a lăsat de-o parte petrecerile din „Marea Mahmureală”, și-a pus ochelarii și începând din această toamnă, va preda la Universitatea din Texas, pe care a și absolvit-o în 1993.

Universitatea a anunțat oficial că McConaughey a fost numit „profesor titular” la Moody College of Communications, alăturându-se facultății în departamentului de Radio-Televiziune-Film, potrivit unui comunicat de presă.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, colabora cu facultatea încă din anul 2015, susținând cursul de producție cinematografică, „Script to Screen”, alături de un alt profesor. Însă acum, McConaughey va preda propriul lui curs.

„Este un curs pe care mi-aș fi dorit să îl am si eu atunci când eram la școală și studiam filmul. Lucratul în clasă cu acești copii îmi dă posibilitatea să îi pregătesc pentru viitor”

„Să faci filme, să transformi cuvintele de pe hârtie într-un film este atât o știință, cât și o artă – indiferent de perioadă sau generație. Elementele de bucurie autentică din timpul procesului de creație sunt atemporale. Pe asta vom pune accentul în timpul cursurilor”, a declarat actorul.

McConaughey își continuă și activitatea de pe platourile de filmare. Așa că vom avea ocazia să îl vedem în rolul principal din „The Gentlemen”, alături de Charlie Hunnam, Hugh Grant, Colin Farrell și mulți alții, din 24 ianuarie 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.