Kiss Music News

Marius Moga și Smiley au colaborat din nou după 11 ani. Ascultă acum noul lor single!

Marius Moga și Smiley lansează împreună, „Ai grijă de femeia ta", la 11 ani de la ultima colaborare.

Marius Moga și Smiley lansează împreună, „Ai grijă de femeia ta", la 11 ani de la ultima colaborare. „Ai grijă de femeia ta" este noul single de pe viitorul album al lui Marius Moga, „PRIMUL". Este o piesă-manifest pentru toate femeile, având un mesaj clar adresat bărbaților, totul pe ritmuri funk care te provoacă la dans.

Piesa a venit dintr-o explozie de creativitate avută cu Smiley și Șerban Cazan. Mi-am amintit de serile în care intram cu Andrei în studio și ieseam în zori cu o piesă gata. Așa a fost si acum, deși a mai fost mult de muncă până să ajungă în forma actuală. Sper să vă placă mesajul piesei, fiindcă e scrisă cu suflet de doi prieteni.“, declară Marius Moga.

E o bucurie de proiect și o bucurie de reîntalnire muzicală. Am făcut o grămadă de muzică împreună, dar de fiecare dată îmi dă o stare de bine să lucrez cu Marius. Suntem prieteni de 18 ani și iată că încă ne distrăm împreună. Sper să se distreze si lumea care ne ascultă.”, declară Smiley.

Videoclipul piesei a fost regizat de Iulian Moga și surprinde cadre demne de un film de Hollywood. Marius Moga devine, pentru o zi, cascador și erou al unui film de acțiune și Smiley devine erou principal într-o comedie romantică.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.