Kiss Music News

Primele imagini de la nunta lui Ellie Goulding. Uite ce rochie de mireasă a purtat artista!

Ellie Goulding s-a maritat in acest weekend cu iubitul ei, Caspar Jopling, iar la nunta au participat o multime de vedete!

Ellie Goulding a avut parte în acest weekend de o nuntă ca în povești, iar întreaga atmosferă ne-a adus aminte de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Artista britanică s-a măritat cu Caspar Jopling, în cadrul ceremonii fastuoase, care s-a desfășurat în interiorul Catedralei York.

Rochia de mireasă purtată de Ellie Goulding

Ellie Goulding a atras atenția tuturor cu rochia sa de mireasă, creată de Natacha Ramsay-Lévi, de la casa de modă Chloé. Rochia cu mâneci lungi și guler din dantelă a fost decorată manual cu o broderie specială, care conținea trandafiri albi din York, iar voalul și gulerul au fost inscripționate cu inițialele mirilor – E & C. Pentru întreaga ținută a miresei s-a lucrat timp de 640 de ore, însă rezultatul final a fost unul impresionant.

Momentul în care am probat pentru prima dată rochia, în Paris, a fost cea mai speciala zi din viata mea. Totul mi s-a părut wow, mai ales când am văzut că totul este manual, toată atenția pentru detalii”, a spus Ellie Goulding, într-un interviu pentru JustJared.

Artista a avut șapte domnișoare de onoare, printre care s-au numărat și Cassandra Gracey, președinta casei de discuri Sony Music, dar și stylista Zoe Jervoise Graham. Surpriza a fost aceea că toate domnișoarele au fost îmbrăcate în alb, iar acest lucru nu este de obicei permis în tradiția britanică.

Fotograful familiei regale

După ce și-au spus jurămintele în fața altarului, Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au sărutat în fața tuturor invitaților, iar momentul a fost surprins de fotograful Matt Porteous, cel care i-a fotografiat în trecut și pe Ducele și Ducesa de Cambridge.

Cuplul s-a sărutat din nou în fața catedralei, unde au fost așteptați de o mulțime de fani, care i-au felicitat pentru noul statut de proaspăt-căsătoriți.

Nuntă cu VIP-uri

După ceremonia de la biserică, Ellie și Caspar și-au așteptat invitații la o petrecere organizată la Castelul Howard, aflat în nordul regiunii York. Recepția a avut ca temă de inspirație atmosfera de festival, iar invitații au fost serviți cu preparate de lux, având pe mese șampanii Bollinger. Ellie Goulding nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba de nunta sa și a cheltuit 22.000 de euro pentru aranjamentele florale.

Printre cei prezenți la nunta lui Ellie Goulding s-au numărat și câteva celebrități, cum ar fi Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, dar și celebrul cântăreț James Blunt, care a venit alături de soția sa, Sofia Wellesley. De asemenea, la nuntă au participat și câteva membre ale familiei regale, mai exact Sarah Ferguson, și fiicele sale, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

Cine este Caspar Jopling?

Spre deosebire de iubita sa, Ellie Goulding, care este o cântăreață celebră, Caspar Jopling este un dealer de artă, care lucrează pentru Sotheby, pe partea de strategie și artă contemporană. Acesta a absolvit Facultatea de Istoria Artei, la Universitatea Harvard și este stabilit în New York.

Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul unei prietene comune, Prințesa Eugenie, iar anul trecut s-au logodit, făcând publică vestea și pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.