Cool Stuff

Iubitele lui Jon Snow, jefuite în vacanță de câteva maimuțe

Emilia Clarke si Rose Leslie au fost jefuite de cateva maimute, in timpul vacantei lor in India.

Te așteptai ca Ygritte și Mama Dragonilor să fie atât de bune prietene în viața reală? Se pare că Emilia Clarke și Rose Leslie se înțeleg de minune și au o mulțime de lucruri în comun (pe lângă Jon Snow). Cele două sunt pasionate de cultura indiană și au plecat împreună într-o vacanță exotică, unde au avut parte de niște peripeții amuzante.

Aflate în India, cele două actrițe au fost jefuite de câteva maimuțe, care au intrat în camera lor de hotel, pentru a fura mai multe fructe și bucăți de hârtie. Micuțele „infractoare” au fost surprinse chiar în timp ce se înfruptau cu fructele pe care le-au furat, iar Emilia Clarke le-a dat în vileag, pe contul ei de Instagram.

Eram cât pe ce să ne luptăm cu ele!”, a scris actrița.

Actrița a postat o galerie de fotografii din vacanța sa în India, în care apare alături de Rose Leslie. De asemenea, în imagini, Emilia Clarke le prezintă fanilor săi câteva cărți și le dezvăluie că s-a bucurat de vacanță, făcând yoga și descoperindu-se pe sine.

Deși nu au jucat împreună în aceleași scene din Game of Thrones, Emilia Clarke și soția lui Kit Harington sunt foarte apropiate. „Rose Leslie a reușit să îmi cucerească inima și sufletul”, a scris Clarke, despre prietena ei.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.