Cool Stuff

Super Hot! Cum arată Salma Hayek în costum de baie, la 53 de ani

Salma Hayek a împlinit 53 și arată spectaculos în costum de baie.

Salma Hayek tocmai a împlinit 53 de ani și este foarte mândră de vârsta ei și de felul în care arată. Pentru a marca acest moment, actrița a postat pe Instagram o fotografie hot, care nu putea trece neobservată.

Salma a pozat într-un costum de baie din două piese de culoare turcoaz, care îi pune în evidență trupul perfect. „Da, împlinesc 53 de ani! Şi ce?” este mesajul pe care actrița l-a adresat fanilor ei, care au compleșit-o cu complimente.

Actrița pare că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și foarte relaxată. Salma și-a petrecut ziua de naștere în Londra înconjurată de prieteni, alături de care a dansat și a cântat până dimineață.

Salma nu s-a ferit să împărtășească cu fanii ei nici momentele amuzante de la petrecere. Într-un alt clip, actrița este împinsă cu fața în tort, apoi se sărută cu soțul ei, totul făcând parte din tradiția mexicană.

Salma Hayek este foarte activă și din punct de vedere profesional. Aceasta lucrează alături de Angelina Jolie și starurile din „Game of Thrones”, Richard Madden și Kit Harington, la un nou film, „The Eternals”, care va fi lansat la finalul anului 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.