Kiss Music News

Andreea Antonescu a anunțat oficial că divorțează. Iată care ar fi motivele!

Andreea Antonescu a anunțat oficial că divorțează de soțul ei, după ce zvonurile legate de această despărțire circulau încă de acum patru ani.

Andreea Antonescu a anunțat oficial că divorțează de soțul ei, după ce zvonurile legate de despărțirea celor doi circulau încă de acum patru ani. Artista a confirmat zvonurile despre divorț, într-un interviu exclusiv pentru revista Viva, unde a dezvăluit care au fost motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale.

Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a dezvăluit Andreea Antonescu, în interviul pentru revista Viva.

Andreea Antonescu este de părere că timpul petrecut separat a fost una dintre cauzele care au dus la divorț, pentru că atât ea, cât și soțul ei au evoluat în direcții diferite.

Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a adăugat cântăreața.

Andreea Antonescu și soțul ei, Traian Spak, au împreună o fetiță, pe nume Sienna, în vârstă de opt ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.