Cool Stuff

FOTO | Cât de frumoasă e fiica actriței Milla Jovovich. Fetița îi seamănă leit mamei sale

Uite cât de frumoasă e fiica actriței Milla Jovovich! Micuța îi seamănă leit mamei sale!

În anii '90, Milla Jovovich apărea pe prima copertă a revistei franceze Jalouse, iar acum, fiica sa îi calcă pe urme și pozează pentru prima dată pentru celebra publicație. Ever Anderson, în vârstă de 11 ani, seamănă leit cu mama sa, Milla, și din câte se pare, aceasta are toate șansele să devină un model de succes.

Ever apare pe coperta revistei Jalouse, purtând o rochie lungă albă Prada și o pereche de sneakerși galbeni, în timp ce se relaxează într-un leagăn.

Jovovich este extrem de mândră de fiica ei și chiar a publicat coperta revistei pe contul ei de Instagram, alături de următorul mesaj:

„Sunt atât de mândră de fiica mea minunată, care apare pe prima copertă a ediției americane a revistei Jalouse. Pentru mine este ceva personal, deoarece eu am fost pe prima copertă, când revista s-a lansat în Franța, în anii '90, iar acum fiica mea îmi calcă pe urme, după atâția ani. Ador interviul ei. Este o fată atât de inteligentă, înțeleaptă și grijulie", a scris 

Mila Jovovich are împreună cu soțul ei, Paul W.S. Anderson, două fiice – pe Ever, dar și pe Dashiel, care are doar patru ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.