Cool Stuff

Iulia Vântur joacă într-un serial de acțiune produs în Londra

Iulia Vântur va reveni pe micile ecrane, de data aceasta în rolul unei agente secrete, într-un serial de acțiune, produs la Londra

Iulia Vântur va reveni pe micile ecrane, de data aceasta în rolul unei agente secrete, într-un serial de acțiune, produs la Londra de o echipă hollywoodiană.

Din distribuția internațională a serialului „Jack Stall Dead” fac parte fiul lui Bob Marley, Rohan Marley, Silvio Sima și Ali Jacko. Serialul a fost produs de Nick Mckinless, care are în palmares o mulțime de proiecte importante, cum ar fi „Transformers”, „Game Of Thrones”, „Justice League” și „The Fury”.

Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolvă un caz. Este motivațională!”, a dezvăluit Iulia Vântur personajul.

Iulia Vântur, antrenată pentru scene de luptă

Iulia Vântur a descris pregătirea pentru rol ca o tabară militară, iar cel care a antrenat-o pentru scenele de luptă a fost Daniel Lociccero, care a lucrat pentru producţii precum „Mission Impossible“, „Dunkirk“ şi „Spiderman“. 

M-am antrenat câte patru ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație.

A fost o adevărată lecție. Așteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat muncă mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potrivește”, a mai spus Iulia Vântur.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.