Cool Stuff

Imagini inedite cu Prințesa Charlotte și Prințul George, în prima zi de școală

Prințesa Charlotte este extrem de entuziasmată de prima ei zi de școală!

Prințesa Charlotte este extrem de entuziasmată de prima ei zi de școală! Mezina ducilor de Cambridge fost însoțită în prima zi de fratele ei mai mare, Prințul George, care este deja obișnuit cu festivitățile de începere a noului an școlar.

Micuța Prințesă, în vârstă de patru ani, a fost surprinsă de fotografi în timp ce se îndrepta spre școala Thomas’s Battersea, alături de părinții ei. Îmbrăcată în uniformă, la  fel ca fratele ei, Charlotte a părut destul de timidă în fața camerelor de fotografiat și s-a ascuns în spatele mamei sale. Totuși, Prințesa a prins mai mult curaj după ce a întâlnit-o pe Helen Haslem, directoarea școlii.

Prințul William a declarat că fiica sa este foarte încântată de prima zi de școală și că aceasta va fi strigată sub numele de Charlotte Cambridge. În schimb, Prințul George este extrem de popular în clasa lui, unde toți colegii l-au poreclit deja PG.

Prințul George este foarte protector și iubitor cu sora sa. Sunt sigur că va avea grijă de ea și că îi va lua apărarea în fața tuturor”, a dezvăluit Penny Junor, biograful familiei regale.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.