Kiss Music News

Care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete ale anului 2019

Uite care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete în 2019!

În fiecare an, revista People desemnează cele mai îmbrăcate celebrități, iar în 2019, cei care ocupă primul loc în acest top sunt Priyanka Chopra și Nick Jonas. Aceștia sunt de asemenea primul cuplu din istoria publicației People, onorat cu un astfel de titlu.

Pryanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit anul trecut, iar de atunci, aceștia au fost mereu în atenția presei, având apariții spectaculoase la diverse evenimente, cum ar fi MET Gala sau Festivalul de film de la Cannes.

Aceasta este pentru prima dată când avem un bărbat sau un cuplu pe prima poziţie a topului celor mai bine îmbrăcate vedete. Chiar am simţit că cei doi au meritat să ajungă aici", a declarat pentru Reuters Andrea Lavinthal, unul dintre managerii revistei People.

În topul celor mai bine îmbrăcate vedete au mai fost incluși Billy Porter, jucătoarea de tenis Serena Williams, dar și Jennifer Lopez, Lady Gaga și Celine Dion.

Anul trecut, cea care s-a aflat în fruntea topului alcătuit de revista People a fost Meghan Markle, soția Prințului Harry. De asemenea, Ducesa de Sussex a fost anul trecut a doua cea mai influentă personalitate regală, în lumea modei, după Kate Middleton.

Foto: Guliver/Getty Images

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.