Kiss Music News

Nicki Minaj se lasă de muzică şi are un motiv întemeiat

Nicki Minaj plănuieşte să se retragă din industria muzicală, deoarece îşi doreşte să îşi întemeieze o familie cu iubitul ei, Kenneth Petty.

Nicki Minaj plănuieşte să se retragă din industria muzicală, deoarece îşi doreşte să îşi întemeieze o familie cu iubitul ei, Kenneth Petty.

Am decis să mă retrag şi să am propria mea familie. Ştiu că sunteţi fericiţi pentru mine. Îi rog pe fanii mei să îmi fredoneze versurile până voi muri! Vă voi iubi toată viaţa!”, a scris Nicki Minaj pe Twitter.

Anunţul a fost unul surprinzător, deoarece Minaj a fost destul de activă în vara aceasta, colaborând cu Megan Thee Stallion pentru piesa „Hot Girl Summer”. De asemenea, artista a dat de înţeles că lucrează la un nou album pe care urmează să îl lanseze până la finalul anului. Însă noile sale planuri par să îi dea peste cap proiectele muzicale.

Nicki nu mai este Minaj, ci Petty!

De curând, Minaj şi-a schimbat numele pe reţelele de socializare în Doamna Petty, preluând deja numele viitorului ei soţ, cu care are de gând să ajungă în faţa altarului în mai puţin de 80 de zile.

“Am semnat pentru certificatul de căsătorie şi trebuia să mergem să îl luăm, însă eu am fost mereu pe drumuri, şi când m-am întors, trebuia să îl semnăm din nou. Din acel moment, ai la dispoziţie 90 de zile să te căsătoreşti. Asta s-a întâmplat acum o săptămână, deci mai am la dispoziţie 80 de zile să mă mărit! Trebuie să lucrez la albumul meu şi am o mulţime de lucruri asupra cărora trebuie să mă concentrez, aşa că nu vreau o nuntă mare acum. O să facem o nuntă mare mai încolo”, a declarat Nicki Minaj, pentru Billboard, în urmă cu câteva săptămâni.



Mă voi mărita până voi lansa albumul, însă voi face nunta după lansarea acestuia. După ce trec cele 90 de zile, da, voi fi o femeie măritată. Sunt foarte fericită, pentru că iubitul meu mă face să mă simt aşa!”, a spus artista.

Nicki Minaj, nevoită să îşi apere iubitul

De curând, Nicki Minaj a fost nevoită să îl apere pe iubitul ei, după ce a fost acuzată că are standarde scăzute în materie de bărbaţi.

Când o persoană este cu cineva care a iubit-o dinainte ca ea să aibă un bănuţ în buzunar... ei bine, aici ce nu mai înţelegeţi? Cum de nu înţelegeţi că fericirea e mai importantă decât puterea? Cum îndrăzniţi să vorbiţi despre standarde scăzute!”, a fost răspunsul lui Nicki Minaj.

Iubitul lui Nicki are un cazier încărcat

Se pare că fanii lui Nicki Minaj nu sunt mulţumiţi de relaţia acesteia cu Petty dintr-o serie de motive destul de serioase. Bărbatul are deja un cazier destul de colorat, după ce a petrecut patru ani în închisoare, fiind acuzat de abuz sexual, în perioada adolescenţei.

Câţiva ani mai târziu, Kenneth Petty a fost acuzat de crimă de gradul doi, după ce a împuşcat mortal un bărbat, în 2002. Acesta a primit o pedeapsă de zece ani, însă a ispăşit doar şapte ani din ea, fiind eliberat în 2013. Cea mai recentă infracţiune a lui Petty a fost în septembrie 2018, când a fost prins conducând cu permisul expirat.

Între timp, Kenneth Petty şi-a descoperit pasiunea pentru muzică şi a lansat mai multe piese, sub numele de scenă Zoo. Conform TMZ, bărbatul ar avea şi cinci copii, din relaţiile anterioare, aşa că Nicki Minaj are deja o familie numeroasă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.