Kiss Music News

Cum arată noul iubit al Arianei Grande şi cum a început relaţia lor

Ariana Grande este din nou îndrăgostită de un coleg de breaslă!

Ariana Grande a fost dată de gol de fratele ei, Frankie, care a dezvăluit reporterilor că aceasta este într-o relaţie cu Mikey Foster, solistul trupei Social House.

Aflat la premiera show-ului “The Game Changers”, fratele Arianei le-a spus jurnaliştilor că a ieşit la o întâlnire în patru, la care a venit şi Ariana, cu noul ei iubit, Mikey Foster.

“Il ador pe Mikey, e un tip super drăguţ. E talentat, atent şi grijuliu, e un tip super tare. Am ieşit la o întâlnire dublă seara trecută şi ne-am distrat. Am avut jocuri şi am petrecut timp de calitate împreună!”, a spus Frankie.

Ariana Grande a colaborat cu trupa lui Mikey, Social House, pentru noul ei single – “Boyfriend”, care a înregistrat până acum aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Am vrut să facem o piesă care să îţi dea speranţă, care să vorbească despre teama de a avea încredere în cineva, despre teama de a fi rănit sau de a nu fi îndeajuns de bun pentru partenerul tău... dar în acelaşi timp, am vrut să surprindem acel feeling pe care îl ai atunci când îţi place de cineva”, a spus Ariana Grande.

Simt că această piesă surprinde o temă comună din viaţa multor oameni. Oameni care vor să iubească, dar nu vor să îşi definească relaţia şi se tem de o implicare mult prea serioasă, sau oameni cărora le este frica să se îndrăgostească, deşi vor asta...”, a adăugat Ariana.

Ascultă acum piesa lansată de Ariana Grande şi Social House!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.