Cool Stuff

Cu cine se iubește în realitate Maisie Williams din „Game of Thrones”

Maisie Williams a fost surprinsă alături de iubitul ei pe străzile din New York

Maisie Williams a luat o pauză de la filmările noului ei film „The Owners” și a fost surprinsă pe străzile din New York, alături de iubitul ei, Reuben Selby. Cei doi au apărut împreună, pentru prima dată, în luna februarie la începutul acestui an și de atunci își țin fanii la curent cu viața lor de cuplu prin postările de pe rețelele de socializare.

Acum, cuplul și-a mutat relația din online pe străzile din New York, unde cei doi unde au ieșit la o plimbare. Actrița din Game of Thrones a adoptat un look relaxat purtând o fustă cu imprimeu de leopard și un bluză neagră, outfit-ul fiind accesorizat cu o pereche de bocanci și ochelari de soare.

De asemenea, Maisie încă nu a renunțat la părul ei roz, pe care l-a prins într-un coc lejer, dar purtat într-un stil chic. Iubitul ei a completat-o perfect, purtând o cămaşă alb-negru, pe care a accesorizat-o cu pantaloni scurți și încălțări sport.

Cine este Reuben Selby?

Potrivit contului său de Instagram, Ruben este fondatorul unei agenții de modele și co-fondatorul unei alte agenții de creație și a unei reviste online. Maisie l-a implicat pe iubitul ei și în afaceri. Reuben este director de comunicare al start-up-ului Daisie, înființat de iubita lui, care are ca scop descoperirea de noi talente.

FOTO: Daily Mail Online

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.