Kiss Music News

O membră a trupei Little Mix a încercat să se sinucidă. Uite care ar fi fost motivul!

Una dintre membrele trupei Little Mix a încercat să se sinucidă din cauza mesajelor negative de pe Internet.

Jesy Nelson din trupa Little Mix a dezvăluit recent într-un documentar, că a încercat să se sinucidă, în urmă cu câțiva ani, din cauza mesajelor răutăcioase pe care le primea pe internet.

Artista a povestit că în 2011, după ce trupa Little Mix a câștigat concursul X Factor, viața ei s-a schimbat radical. Dintr-o fată simplă, aceasta a devenit un superstar, însă celebritatea a avut un preț destul de scump. 

Jesy a fost copleșită de mesajele negative pe care le-a primit în acea perioadă și nu a putut să gestioneze această situație, încercând să se sinucidă. Iubitul ei de la acea vreme a reușit să o salveze, iar familia și colegele de trupă i-au fost alături.

Jesy Nelson a povestit că întregul eveniment a marcat-o și că a refuzat să vorbească despre asta mult timp.

Îmi aduc aminte că mă gândeam că nu voi trece peste acel moment. Încă mă trezesc și mă simt tristă și am impresia că mă voi simți așa toată viața. Atunci mă întrebam care e rostul meu aici? Din punct de vedere fizic nu mai puteam tolera durerea”, a povestit artista.

Ce mesaje primea Jesy Nelson?

Artista a povestit că primea constant mesaje în care oamenii îi spuneau că este „grasă și urâtă”, iar acest lucru a afectat-o foarte mult în carieră.

Aveam o rutină când mă trezeam, intram pe Twitter și căutam toate lucrurile urâte care se spuneau despre mine. Scriam mereu ”Jesy grasa”, „Jesy urâtă” și vedeam ce apărea. Uneori nici nu trebuia să fac asta, doar scriam Jesy și apăreau imediat toate lucrurile oribile despre mine. Toată lumea îmi spunea să le ignor, dar pentru mine era o obsesie deja”, a povestit Jesy Nelson.

Cântăreața a dezvăluit că toată această presiune pusă asupra look-ul ei i-a afectat sănătatea, deoarece aceasta a început să se înfometeze.

Mă înfometam, beam doar cola dietetică timp de patru zile, iar când vedeam că amețesc, mâncam puțin bacon. Iar apoi ajungeam să mănânc nonstop și mă detestam pentru asta”, a povestit Jesy Nelson.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.