Kiss Music News

FOTO | Vedetele de la noi, alături de copiii lor în prima zi de școală

Uite cum au arătat copiii vedetelor de la noi în prima zi de școală!

Mai știi emoțiile din prima zi de școală? Când nu știai ce să-ți pui în ghiozdan, când erai îmbrăcat cu cele mai frumoase haine și când te întrebai oare cum vor fi noii tăi colegi... Aceste vremuri le-au retrăit ieri și artiștii de la noi, care și-au însoțit copiii, în prima zi de școală.

Mămicile i-au îmbrăcat pe cei mici cât mai cool, le-au făcut freza și le-au pregătit ghiozdănelul, și apoi gata de poze! Haideți să vedem cum au arătat copiii vedetelor de la noi, în curtea școlii!

Adrian Sînă și Anca Serea

Adrian Sînă și Anca Serea s-au întors înapoi la școală, chiar în prima bancă, alături de fiul lor! Cu rechizitele pregătite, cu zâmbetul pe buze și cu o uniformă nouă, fiul lui Adrian Sînă pare extrem de fericit de începerea școlii.

Andra și David

Andra recunoaște că este mult mai emoționată de prima zi de școală, decât David, care este mult mai relaxat! Artista a publicat pe contul ei de Insta o mulțime de fotografii, în care fiul ei pare extrem de fericit alături de colegii săi.

 Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au profitat de prima zi de școală și au făcut împreună o fotografie de familie! Cu toții sunt cu zâmbetul pe buze, însă Sofia este cea mai încântată, după cum a dezvăluit Andreea.

Elena Gheorghe și Nicholas

Elena Gheorghe a avut mai multe emoții decât fiul ei, Nicholas, în prima zi de școală! Fiul artistei este deja obișnuit cu festivitatea de deschidere a anului școlar, ținând cont că acum este elev în clasa I!

Amna și David

David se află în ultimul an de grădiniță, iar Amna a imortalizat acest moment emoționant. Anul viitor, Amna va avea și mai multe emoții, pentru că David va începe clasa zero!

Andreea Antonescu și Sienna

Fiica Andreei Antonescu s-a întors din Statele Unite și este pregătită pentru noul an școlar! Andreea și Sienna s-au fotografiat împreună în curtea școlii și par foarte entuziasmate.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.