Kiss Music News

VIDEO | Jennifer Lopez îți arată cum a învățat să danseze la bară

Jennifer Lopez a dezvăluit cât de grele au fost lecțiile de dans la bară, pentru filmul „Hustlers”.

Jennifer Lopez a dezvăluit că lecțiile de dans la bară au fost cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut pentru un rol, în întreaga sa carieră. Actrița s-a pregătit timp de câteva luni pentru rolul din filmul Hustlers, unde o interpretează pe Ramona, o stripperită cu experiență, care deține un bar din New York. Filmul urmărește povestea unui grup de stripperițe care plănuiesc să se îmbogățească de pe urma unor foști clienți, brokeri de pe Wall Street.

În mintea mea mă gândeam că dacă voi dansa la bară, va fi super tare și că sigur mă voi distra. Însă mi-am dat seama apoi că este unul dintre cele mai dificile lucruri. Cum mă învârt? Cum naiba mă opresc?”, a povestit Jennifer Lopez.

Artista a publicat chiar și câteva imagini de la antrenamente, în care le arată fanilor cât de greu este să dansezi la bară. De asemenea, J.Lo a dezvăluit că a rămas cu o serie de vânătăi și zgârieturi serioase după toate repetițiile pe care le-a făcut.

Filmul Hustlers va avea premiera pe 13 septembrie, iar din distribuția sa fac parte Constance Wu, Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart și Julia Stiles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.