Cool Stuff

10 femei celebre care nu își doresc să devină mame. Care sunt motivele!

Cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood care nu își doresc copii!

Încă din copilărie suntem învățați că cea mai strânsă legătură este cea dintre mamă și bebelușul ei. Totuși, unele vedete au declarat că nu își doresc să devină mame. Chiar dacă sunt frumoase, celebre și bogate au ales să spună „pas” și le-au explicat fanilor care sunt motivele din spatele acestei decizii!

Anastacia

Artista nu a oferit niciodată prea multe detalii despre viața personală, preferând să fie discretă din acest punct de vedere. Totuși, ea a vorbit deschis despre perioada în care a suferit de cancer la sân, pe care l-a învins, de două ori. În urma acestor probleme de sănătate, aceasta a hotărât că nu iși dorește copii și că se va concentra pe cariera ei muzicală.

Kim Cattrall

Ți-o mai amintești pe Kim în rolul Samanthei Jones, din „Sex And The City”? Viața actriței se aseamănă destul de mult cu cea a personajului interpretat. Kim a fost căsătorită de trei ori și a renunțat la dorința de a deveni părinte, după vâsta de 30 de ani. Neavând niciun partener la acel moment, a luat această decizie pentru a nu fi o mamă singură.

Winona Ryder

Winona a fost dintotdeauna o femeie frumoasă pe care mulți și-ar fi dorit-o de soție. Actrița, acum în vârstă de 49 de ani, a fost implicată în mai multe relații serioase, însă niciuna nu s-a concretizat cu un copil. Odată cu înaintarea în vârstă, ea a declarat că nu a mai simțit nevoia de a deveni mamă, așa că în prezent se bucură de nepoții ei.

Renée Zellweger

Vedeta nu a ascuns niciodată faptul că nu este topită după copii. Renée a preferat să își concentreze toată atenția asupra cariera și a dezvoltării personale. Nu degeaba a obținut un Premiu Oscar pentru rolul din „Cold Mountain”!

Famke Janssen

Actrița din „X-Men” a decis că nu își dorește copii după ce și-a cumpărat un cățel. Famke consideră că nu ai nevoie de un copil pentru a te simți o femeie fericită și împlinită. 

Cameron Diaz

Cameron Diaz a vorbit de nenumărate ori despre faptul că oamenii le condamnă pe femeile care nu își doresc un copil și că din acest motiv ele se tem să admită asta. Actrița simte că este împlinită astfel și preferă să se concentreze asupra proiectelelor sale.

Kylie Minogue

Kylie Minogue nu a declarat niciodată că nu și-ar dori să devină mamă, însă experiențele din viața ei au condus-o către acest lucru. În trecut, artista a suferit de cancer la sân, a trecut printr-o relație toxică și a declarat că toate acestea au determinat-o să ia această decizie. În plus, ea a povestit că nu a cunoscut un bărbat alături de care să simtă că își dorește un copil.

Oprah Winfrey

Probabil că în prezent Oprah se numără printre cele mai cunoscute femei din întreaga lumea. Totuși, vedeta de televiziune a trecut printr-o mulțime de momente grele care au condus la decizia acesteia de a nu deveni mamă. La vârsta de 14 ani, a fost abuzată sexual, iar copilul pe care l-a născut atunci a murit la scurt timp. După acest episod, nu și-a mai dorit să devină mamă, dar s-a implicat într-o mulțime de campanii umanitare pentru sprijinirea copiilor defavorizați.

Jennifer Aniston

Actrița nu a ascuns niciodată faptul că nu este dispusă să se încadreze în normele impuse de societate. Jennifer a declarat în nenumărate rânduri că nu are o lista cu lucruri pe care trebuie să le facă până la o anumită vârstă, așa că rolul de mamă nu este un lucru de bifat pentru actriță.

Ashley Judd

Ashley Judd nu este doar o actrița cunoscută, ci și o activistă dedicată. Încă de la 18 ani, ea a decis că nu își dorește să aibă copii, dar și-a dedicat timpul micuților orfani, sau aflați în situații precare. Ashley este implicată într-o mulțime de campanii umanitare care au ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor sărmani.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.