Kiss Music News

The Weeknd și-a schimbat look-ul și este de nerecunoscut

The Weeknd și-a șocat fanii cu noul lui look!

Despre femei se spune că atunci când au nevoie de o schimbare în viața lor, își tund părul. Totuși, se pare că acest obicei nu este doar unul tipic feminin. La prima apariție după despărțirea de Bella Hadid, The Weeknd s-a afișat cu un nou look.

În urmă cu câteva zile, artistul a participat la premiera filmului „Uncut Gems”, care marchează și debutul său în cinematografie. Pe covorul roșu, The Weeknd a apărut cu un look total diferit față de cel cu care ne-a obișnuit. Artistul a renunțat la tunsoarea lui emblematică și la barba atent îngrijită, din care a mai păstrat doar mustața.

Pentru a-și completa noua imagine, The Weeknd și-a schimbat și stilul vestimentar. Interpretul hitului „I Feel It Coming” a înlocuit hanoracele, pantalonii largi și încălțămintea sport, cu un costum clasic, accesorizat cu o pereche de pantofi de lac.

FOTO: Twitter @theweeknd

Nici fosta lui iubită Bella Hadid nu a stat degeaba. Chiar înainte de a se despărți oficial, modelul și-a schimbat culoarea părului, fiind acum blondă.

The Weeknd își face debutul actoricesc anul acesta, în comedia „Uncut Gems”, în care apare alături de actorul Adam Sandler, actorul și rapper-ul Lakeith Stanfield, Idina Menzel și mulți alții. Filmul va fi disponibil pentru publicul larg începând cu 25 decembrie 2019.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.