Cool Stuff

FOTO | Zece femei celebre care s-au ras în cap. Din ce motive au făcut-o?!

Iată zece femei celebre care s-au tuns zero din diverse motive!

Frizurile vedetelor au fost întotdeauna un subiect de discuție la Hollywood, iar de fiecare dată când o celebritate vine cu o schimbare radicală de look, toată industria vorbește despre asta. Poate că niște bucle și un breton nu sunt cine știe ce schimbări de look, dar să te razi în cap este cu siguranță o decizie radicală. Multe vedete au ales să facă acest lucru din diverse motive, pentru un anumit rol, după o despărțire sau din dorința de a transmite un mesaj.

Kate Hudson

Kate Hudson a avut o mulțime de schimbări de look de-a lungul carierei, însă a renunțat la buclele blonde pentru un rol într-un film regizat de Sia. Actrița a dezvăluit că s-a temut de această schimbare de look, deoarece nu știa ce formă va avea capul ei. „Am fost ușurată când am văzut că am un cap rotund și că arăt ca un nou-născut!”, a povestit actrița.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a avut o perioadă destul de rebelă la Hollywood, în special în timpul mariajului cu Billy Bob Thornton, când purta la gât un pandantiv cu sângele actorului. Chiar și înainte de căsnicia cu Billy, actrița a avut un comportament rebel, ținând cont că a acceptat să se radă în cap pentru filmul „Gia”, în care a interpretat rolul celebrului model Gia Carangi.

Cara Delevingne

Cara Delevingne a renunțat la tunsoarea bob pe care o avea și a decis să se radă complet, pentru un rol în filmul Life In A Year. Modelul a dezvăluit că managerul său nu a fost de acord cu această schimbare, însă Cara a insistat să facă acest lucru, deoarece juca rolul unei tinere bolnave de cancer. „Când e vorba de un astfel de rol, când e vorba de cancer, trebuie să te pui în locul celor bolnavi, să știi cum e să nu ai păr. Modul în care arăți trebuie să te facă să te simți frumoasă, indiferent dacă ai sau nu păr”, a povestit Cara Delevingne, în cadrul unei eveniment de la Cannes.

Halsey

Halsey a renunțat la pletele albastre în urmă cu câțiva ani, pentru o tunsoare zero, iar acest lucru i-a șocat pe fanii artistei. „Părul meu a fost mereu un simbol al frustrărilor pe care le aveam cu privire la originile mele. Era un simbol care a generat mereu frustrări pentru femeile de culoare. Faptul că m-am ras în cap a fost un lucru important pentru mine, pentru că mi-am dovedit că pot să mă iubesc în continuare și dacă fac asta”.

Natalie Portman

Natalie Portman s-a ras în cap pentru rolul din „V for Vendetta”, iar schimbarea sa de look a primit o mulțime de apreciere, multă lume considerând că această tunsoare o prinde mult mai bine pe frumoasa actriță.

Kristen Stewart

Frumoasa actriță din filmul „Twilight” a dezvăluit că a decis să adopte o tunsoare zero pentru filmul „Underwater”, unde a interpretat rolul unui inginer mecanic, angajat pe o platformă petrolieră. „M-am gândit că dacă mă rad în cap nu o să mai fie așa de mare agitație pe platouri, pentru părul meu. Dacă tot nu aveam nevoie de hairstyliști pentru că purtam o cască pe cap, m-am gândit că ar fi mai ușor să mă rad în cap”, a povestit Kristen Stewart pentru The Today Show.

Demi Moore

Demi Moore și-a surprins colegele de breaslă când și-a făcut apariția cu o tunsoare zero! Actrița a optat pentru această schimbare, pentru filmul GI Jane, unde a interpretat rolul unei tipe badass.

Katy Perry

Plictisită de perucile colorate, Katy Perry a decis să adopte o tunsoare zero și o nuanță de blond platinat. Motivul?! Unii spun că ar fi fost de vină despărțirea de Orlando Bloom, alții vorbesc despre o criză de personalitate... Totuși, important este că artista se simte bine în pielea ei, iar acum este logodită cu Orlando Bloom, deci totul merge de minune în viața acesteia!

Jessie J

Jessie J a renunțat la pletele brunete pentru o cauză nobilă! Artista s-a lăsat tunsă în direct, la TV, în cadrul unei emisiuni caritabile, iar fondurile strânse au fost donate copiilor săraci din Africa.

Britney Spears

Urmărită de paparazzi, Britney Spears a avut un moment de vulnerabilitate în 2007, când  a intrat alături de gărzile ei de corp într-un coafor din California. Patroana salonului a crezut că artista își dorea să se ascundă de fotografi, însă Britney a luat o mașină de ras și a început să se tundă zero, în fața tuturor. După acel incident, Britney a fost internată într-o clinică de dezintoxicare, iar acum,  după mai bine de zece ani, artista este o mamă dedicată și are o viață liniștită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.