Cool Stuff

FOTO | Cum arătau vedetele în perioada liceului. Pe cine recunoști?

Știai că Snoop Dogg și Cameron Diaz au fost colegi de clasă?

Chiar dacă ai absolvit liceul sau încă ești elev, cu siguranță ai o mulțime de amintiri alături de colegii tăi, care merită povestite. Îți amintești cine era colega ta de bancă sau cum îl chema pe tipul acela drăguț care făcea pe inabordabilul? Cum ar fi ca după ani de zile, unul dintre ei să se numere printre cele mai îndrăgite vedete internaționale?

Bright Side a descoperit o serie de fotografii ale celebrităților de astăzi, realizate în perioada liceului, iar unele dintre ele sunt aproape de nerecunoscut!

Cameron Diaz

Chiar dacă acum este una dintre cele mai apreciate actrițe, Cameron a absolvit un liceu cu profil tehnic. Tot în acea perioadă a semnat primul ei contract de modelling și a apărut în reclame pentru Calvin Klein sau Levi's. Un alt lucru mai puțin cunoscut, este faptul că actrița a fost colegă de clasă chiar cu Snoop Dogg.

Bruce Willis

Suprinzător, în perioada liceului, Bruce Willis avea probleme cu bâlbâiala. Însă cursurile de actorie pe care le-a urmat l-au ajutat să mai scape de acestă problemă și în cele din urmă a fost numit președintele consiliului elevilor.

Gwen Stefani

Gwen Stefani a fost dintotdeauna o fire artistică. În liceu, artista obișnuia să deseneze, iar una dintre schițele ei se află în albumul de absolvire.

Steve Buscemi

Dacă nici numele lui și nici poza nu îți par cunoscute, este în regulă. Actorul cunoscut din filmele „Armageddon”, „The Grey Zone” sau din serialul „Boardwalk Empire”, a participat încă din liceu la cursuri de actorie. De asemenea, el a fost coleg de clasă cu actrița Patricia Charbonneau.

Julia Roberts

Una dintre cele mai bine plătite actrițe ale anilor '90, Julia Roberts, moștenește talentul din familie. Părinții ei s-au întâlnit în urma unei reprezentații pentru forțele armate și mai târziu au înființat o școală de actorie. În copilărie, Julia a urmat cursurile școlii părinților ei, a cântat la clarinet și își dorea să devină veterinar.

Eva Mendes

Eva a urmat cursurile unui liceu din Miami și apoi a studiat marketing-ul, însă a renunțat la studii pentru a-și urma visul de a deveni actriță. Înainte de acest lucru, ea chiar a luat în considerare varianta de a fi călugăriță.

Vin Diesel

Mark Sinclair îți spune ceva? Acesta era numele lui Vin Diesel în catalog. Încă din copilărie, actorul a fost obișnuit cu viața de artist, pentru că în perioada liceului, el a frecventat cursul de scriere creativă.

Eva Longoria

Deși este una dintre cele mai frumoase actrițe, Eva Longoria nu a fost dintotdeauna în lumina reflectoarelor. În liceu, Eva a lucrat ca ospătar într-un fast food pentru a-și câștiga singură banii. Mai târziu, ea a obținut diploma de licență în kinetoterapie, dar și premiul de „Miss Corpus Christi USA”, care  a ajutat-o în viitoarea carieră de actriță.

Snoop Dogg

Calvin Cordozar Broadus? Prezent! Așa răspundea Snoop Dog atunci când era strigat catalogul la începutul orelor. Artistul a avut întotdeauna probleme cu legea, iar la scurt după ce a absolvit liceul, el a fost arestat pentru posesie de droguri.

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer a absolvit liceul în anul 1976 și în acea perioadă a lucrat într-un supermarket. După o scurtă perioadă în care s-a pregătit pentru a deveni stenografă, ea a hotărât că își dorește o carieră în actorie și a participat la o serie de concursuri de frumusețe care au propulsat-o.

Mariah Carey

Din primii ani de școală, Mariah Carey a excelat la materii precum muzică, artă sau literatură, însă nu își dădea deloc interesul pentru celelalte. În liceu, artista a început să scrie poezii, pe care le punea pe muzică, începându-și astfel cariera de cântăreață.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.