Cool Stuff

Mila Kunis nu va apărea niciodată nud în filme! Care este motivul?

Mila Kunis nu a apărut niciodată nud într-o scenă!

Mila Kunis era una dintre cele mai în vogă actrițe de la Hollywood datorită rolurilor ei din „Black Swan”, „Oz the Great and Powerful” sau „Bad Moms”. Chiar dacă în ultima perioadă s-a concentrat mai mult pe viața de familie, ea ne-a asigurat că va reveni pe marile ecrane, însă nu va avea nicio scenă nud.

De-a lungul timpului, actrița a ținut să clarifice acest lucru în declarațiile sale și a explicat de ce nu își dorește să apară dezbrăcată pe marile ecrane.

Povestind despre scena intimă din „Friends with Benefits”, alături de Justin Timberlake, Mila a declarat că nu se poate obișnui cu această ipostază: „Să mă obișnuiesc? Nu sunt obișnuită cu asta nici măcar în viața mea privată - crezi că m-aș putea obișnui cu acest lucru pe o scară de 30 de ori mai mare?”

Doi ani mai târziu, Mila a revenit asupra subiectului și a spus că atunci i s-a văzut o parte din sân și a fost de ajuns. „Mi-am arătat o parte din sân. Nu trebuie să îmi arăt și posteriorul. Primești ori una, ori cealaltă. Nu ai nevoie de amândouă”.

De asemenea, Mila și-a amintit o situație mai puțin plăcută din cariera ei. Ea a povestit despre un anume producător care a amenințat-o, atunci când a refuzat să apară într-o revistă pentru bărbați, spunându-i că nu va mai lucra în acel oraș niciodată.

„Și ghici ce? Lumea nu s-a terminat aici. Filmul a făcut o grămadă de bani și eu am continuat să lucrez în acel oraș din nou, și din nou, și din nou”, a completat actrița.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.