Kiss Music News

VIDEO | Jennifer Lopez, nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar? Ce șanse are artista!

Jennifer Lopez are mari șanse să fie nominalizată la Premiile Oscar, pentru prima dată în carieră.

Jennifer Lopez are mari șanse să fie nominalizată la Premiile Oscar, pentru prima dată în carieră.  Actrița  a primit o mulțime de recenzii pozitive cu privire la rolul pe care îl interpretează în filmul „Hustlers”,  iar criticii de la cele mai mari publicații americane o văd pe J.Lo printre numele favorite de la Oscar.

Care este reacția lui J.Lo?

Artista a fost surprinsă să vadă că este atât de apreciată de criticii din industrie și a început să plângă în timpul emisiunii „Today”, atunci când a auzit o parte din comentariile jurnaliștilor.

Muncesc din greu de ani de zile, toată viața am făcut asta. Este minunat!”, a spus Jennifer Lopez, ștergându-și lacrimile. „Îmi cer scuze, dar sunt sensibilă”.

Recenziile pozitive pentru filmul „Hustlers” au apărut imediat după premiera acestuia la Festivalul de Film de la Toronto.

„Muncești o viață întreagă și te întrebi dacă cineva o te observe vreodată?”

Stăteam în pat ieri și am primit toate acele recenzii. Nu mi-a venit să cred. Plângeam, eram cu o prietenă pe care o știu de 20 de ani, stăteam amândouă și ea încerca să mă filmeze. Nu îmi venea să cred. Muncești o viață întreagă și te întrebi dacă cineva o te observe vreodată, dacă o să atingi un anumit nivel, dacă o să fii subiectul de conversație al cuiva. Încă de când eram o puștoaică visam la Oscaruri...”, a dezvăluit J.Lo.

Ce eforturi a făcut J.Lo pentru filmul „Hustlers”

Pentru filmul „Hustlers”, Jennifer Lopez a fost nevoită să învețe să danseze la bară, iar antrenamentele au fost extrem de dificile. 

În mintea mea mă gândeam că dacă voi dansa la bară, va fi super tare și că sigur mă voi distra. Însă mi-am dat seama apoi că este unul dintre cele mai dificile lucruri. Cum mă învârt? Cum naiba mă opresc?”, a povestit Jennifer Lopez.

Filmul „Hustlers” urmărește povestea unui grup de stripperițe care plănuiesc să se îmbogățească de pe urma unor foști clienți, brokeri de pe Wall Street. Pelicula va avea premiera pe 13 septembrie, iar din distribuția sa fac parte Constance Wu, Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart și Julia Stiles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.