Kiss Music News

Post Malone se pregătește pentru Apocalipsă și are deja propriul buncăr

Post Malone și-a construit un adăpost pentru sfârșitul lumii!

Post Malone se pregătește pentru sfârșitul lumii, după ce și-a cumpărat o casă în valoare de 3 milioane de dolari! Într-un interviu acordat anul trecut pentru Hypebeat, artistul a declarat că își dorește să construiască un buncăr, în afara orașului, pentru momentul în care va veni Apocalipsa: „Îl construiesc sub pământ. Va fi amuzant până va veni sfărșitul lumii. Dar când se va întâmpla asta, va fi funcțional”.

Și a găsit locul perfect! Un teren de peste 7000 de metri pătrați, în munții din Utah.

Un videoclip din 2016, de pe contul de Instagram al unei companii imobiliare din SUA, le-a permis fanilor artistului să arunce o privire în noua casă a acestuia. Vorbind despre planurile sale pentru buncăr, Post Malone a declarat pentru Rolling Stone că va avea peste 30 de paturi supraetajete și o cameră de relaxare pentru el și iubita sa.

De ce Utah?

Așa cum a declarat și el, Utah este un stat destul de permisiv în ceea ce privește armele. Post Malone a povestit în nenumărate rânduri despre pasiunea lui pentru pistoale și a vorbit deschis despre colecția sa.

„Este o țară liberă acolo. Poți merge cu armele la vedere. Intri într-un magazin cu pistolul la șold. Chestii de cowboy...abia aștept”, a spus artistul pentru Rolling Stone.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.