Cool Stuff

Vin filmele de Crăciun! Emilia Clarke ți-a pregătit o comedie pe cinste!

Emilia Clarke revine pe marile ecrane în această iarnă într-o super comedie de Crăciun.

Emilia Clarke revine pe marile ecrane în această iarnă într-o super comedie de Crăciun. Din distribuția filmului „Last Christmas” fac parte și Henry Golding, dar și celebra actriță Emma Thompson, care a și scris scenariul acestei comedii.

Povestea are loc în Londra și o are în centrul acțiunii pe Kate (Clarke), o tânără cântăreața, care a suferit de o boală gravă în trecut, iar acum lucrează ca elf la un magazin de Crăciun.

În trailer, îl vedem și pe Tom (Golding), care tot apare în viața lui Kate, chiar în momentele în care aceasta are nevoie mare de ajutor. Comedia este plină de sarcasm britanic și de scene ciudate, așa că abia așteptăm să ajungă în cinematografe.

De asemenea, filmul „Last Christmas” este un omagiu adus lui George Michael, soundtrack-ul curprinzând o parte din hiturile regretatului artist.

Legătura dintre Emilia Clarke și personajul din film

Fanii și-au arătat deja entuziasmul pentru film, în secțiunea de comentarii de pe YouTube, unde au adus în discuție și legătura dintre Emilia Clarke și personajul pe care îl interpretează aceasta. Ambele au suferit de boli extrem de grave, care ar fi putut să le pună în pericol viața. Clarke a vorbit pentru prima dată despre acest lucru anul trecut, când a dezvăluit că a avut un anevrism cerebral care îi putea cauza moartea.

Filmul „Last Christmas” va ajunge pe marile ecrane pe 15 noiembrie, așa că urmărește trailerul până atunci!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.